تن ماهی

تن ماهی

تن ماهی

عمده تن ماهی

عمده ای

عمده فروش

عمده فروشی تن ماهی

اگر شما تامین کننده این محصولات هستید ما خریداریم

جهت پیشنهاد قیمت همکاری و فروش محصولات خود به ما کلیک کنید

ارزش غذایی ماهی بسیار بالا است و پزشکان

مصرف دو وعده ماهی را در هفته توصیه میکنند .

با توجه به سختی تهیه و پاک کردن و پخت و پز ماهی بسیاری از افراد ترجیح میدهند

تا از کنسرو ماهی تن که در زبان عامیانه به آن تن ماهی

گفته میشود استفاده کنند با این حال باید دانست

آیا این محصول میتواند تمامی خواص ماهی را داشته باشد و جایگزین آن شود.

ارزش غذایی

اگر ماهی سید شده با سرعت بالا و در شرایط

بهداشتی فراوری گرددهمچنین شرایط پخت و پز

آن با توجه به پروتکل های مصوب باشد میتوان گفت

که این محصول هم بیشتر ارزش های غذایی ماهی را دارا میباشد.

مصارف این محصول

در برخی شرایط نمیتوان ماهی های صید شده را به مناطق دور دست فرستاد

زیرا زمان باعث فساد ماهی میشود همچنین برخی

از محصولات شیلاتی را نمیتوان به صورت تازه و همیشه

در اختیار مردم قرار داد بنابر این منجمد کردن و کنسرو کردن یکی از راه های نگه داری

و حفظ ارزش غذایی ماهی است برای تمامی فصول و نقاط دور جهان.

انواع این محصول در ایران

کنسرو ماهی در شرایط معمولی نیاز به

نگه دارنده ی خاصی ندارد ولی برای طعم دادن

و خوش مزه تر کردن آن برای انواع ذائقه ها

میتوان افزودنی های مجاز را به آن اضافه نمود.

این محصولات در انواع مختلف طعم ها هستند:

آب نمکی ، روغن زیتونی ، فلفلی ، روغنی .

این کار باعث علاقه ی بیشتر مردم برای استفاده

از این محصول شده است که سلامت آنها را تامین نماید.

خواص غذایی

ماهی تن و فراورده های آن را میتوان به عنوان یکی از غنی ترین مواد غذایی

معرفی نمود این ماده غذایی دارای

کالری بالا ، پروتئین باکیفیت ، اسید های آمینه ی ضروری برای بدن،

امگا 3، انواع ویتامین های محلول در آب و محلول در چربی

و انئاع مواد معدنی میباشد که نیاز های بدن را تامین میکند.

.

جهت ارتباط با فروشنده این محصول و دریافت قیمت تن ماهی

به صورت عمده در سایت عمده دار جستجو کنید.

.

مقاله ای دیگر در این مورد

ژانویه 14, 2021
برچسب ها :