خرما تازه

خرما تازه

خرما تازه

عمده خرما تازه

عمده ای

عمده فروشی

عمده فروشی خرما تازه

جهت سفارش خرید و فروش عمده

شما تامین کننده یا درخواست کننده این محصول هستید؟

جهت همکاری در فروش و یا خرید از ما فقط کافیست

به واتس آپ شماره 09015419293 پیام یا پیام صوتی بفرستید

عمده , عمده ای , پخش عمده , قیمت عمده ای

عمده فروش , قیمت عمده , فروش عمده ای , عمده فروشی خرما تازه

خرما تازه قیمت عمده ای

عمده فروشی خرما تازه

پخش عمده خرما تازه

قیمت خرما تازه عمده ای

پخش خرما تازه عمده ای

قیمت عمده ای خرما تازه

پخش خرما تازه

قیمت خرما تازه عمده ای

قیمت خرما تازه در سایت نمایندگی فروش

قیمت خرما تازه در سایت نمایندگی فروش عرضه میگردد

قیمت خرما تازه به قیمت بازار

قیمت خرما تازه صادراتی

قیمت خرما تازه درجه یک

 

خرما در قرآن

از خرما به عنوان میوه بهشتی در قرآن کریم نام برده شده است .

در قرآن کریم هم از کلمه نخل و هم نخیل و هم رطب استفاده شده است .

و حتی از کلمه لینه که نوعی از خرما است در قرآن کریم اشاره شده است.

خرما در طول تاریخ برای مسلمان از ارزش و اهمیت

خاصی برخوردار بوده چنان که روایت های مختلفی در این باره وجود دارد .

برای مثال در کتاب مجمع البیان آمده است زن ها در هیچ چیز مثل خرما شفا نمی طلبند.

موارد استفاده از نخل خرما

هنوز هم در ایران مانند قدیم از نخل خرما در بنایی و ساخت وسایل چوبی استفاده میشود.

برگ ها آن جهت ایجاد سایبان در محل استراحت

و ساختن حصار در اطراف نهال های جوان بکار می روند.

برای جلوگیری از سرد شدن و گرم شدن شدید

نهال و همچنین به عنوان سوخت برای پختن غذا و حتی

بافتن طناب و نیز جهت درست کردن باد بزن ، سبد و حتی قفس پرندگان به کار میرود.

بدون تردید خرمای ایران، بهترین و مرغوب ترین و مشتری پسند ترین خرمای جهان است .

در سال های اخیر خرمای ایران مشتری های فراوانی پیدا کرده هست .

خرما از قدیم در کشور هایی مانند عربستان ،عراق و ایران یافت می شده است .

مراحل کاشت خرما

مردان کشاورز جهت کاشتن نخل ابتدا زمین ها را مسطح میکنند.

جهت آبیاری درختان نخل از رودخانه ها آب

را به محلی که قرار است نخل ها در آنجا کاشته شوند.

از طریق کانال ها میرساندند.

به طوری که شواهد قدیمی نشان میدهد ما بین کشور های

همسایه معمولا گیاهان زراعی نیز داد و ستد میشده است.

مثلا خیلی وقت ها ایرانی ها یا عراقی ها از

سرزمین های یکدیگر با قایق و اسب نخل را داد و ستد می نمایند.

و آن را در سرزمین های خود می کاشتند.

درقدیم بیشر کشاورزان از اسب و الاغ و گاو جهت کار های کشاورزی کمک میگرفتند.

به طوری که هر کسی مثلا تعداد اسب یا گاو یا الاغ بیشتری داشت

احساس قدرت و خوشبختی بیشتری داشت.

طوری که این حیوانات جزو کالا های لوکس آن زمان به حساب می آمدند .

حتی آن زمان نیز افرادی بودند که مثلا

چندین اسب داشتند ولی از اسب ها استفاده نمیکردند .

بلکه فقط به آن نگاه کرده و فخر میفروختند.

کشاورزان از این حیوانات برای خرمن کوبی نیز استفاده میکردند.

آن زمان اکثر حیوانات اصیل و بومی بودند.

برای تکثیر درخت نخل خرما

برای تکثیر درخت نخل خرما از پاجوش نخل مادر

مردان ماهری پا جوش نخل را از نخل مادرجداسازی می کنند.

جهت این کار ابتدا دور تا دور درخت نخل را از خاک تمیز کزده

در نتیجه دسترسی به پاجوش که بالا آمده است راحت تر می شود.

اطراف ریشه های نخل که با دقت از خاک خالی شده است

تحت نظارت یک نفر کشاورز ماهر و مورد قبول به وسیله ی

ضربه های یک اهرم بسیار قوی به طوری که به

پاجوش آسیب نرسد آن پاجوش را از نخل مادر جدا می کنند.

کشاورزان روستایی بعضی مواقع حتی به

شهر ها مراجعه و آنجا پاجوش نخل خرما را تهیه می نمایند.

و در زمین های خود میکارند.نخل های کاشته شده بعد از 5سال معمولا به بار می نشینند.

صاحبان نخلستان ها معمولا از هنگام کاشت نخل تا

به بار رسیدن آن معمولا هوشیارانه و همیشه نخلستان خود را تحت مراقبت دارند.

در هنگام کاشتن پا جوش ها همیشه دقت میشود که ریشه های پاجوش آسیب نبینند.

آبیاری نخل خرما

و بعد از کاشتن پا جوش آن را طوری آبیاری میکنند که لااقل 20

روز محل کاشت مرطوب بماند تا پا جوش بتواند در آن شرایط گرم از بی آبی خشک نشود.

زمان کشت نخل خرما

زمان کشت را کشاورزان از 15 اسفند آغاز میکنند.

انواع خرما

از انواع خرما میتوان به برحی ، استعمران ،دیری، کنطار،فرسی و زاهدی و … میتوان نام برد.

کاشت نخل خرما

در هنگام کاشت نخل کارگران اطراف نخل را به خوبی خالی میکنند

و بعد پا جوش هارا در زمین های اطراف طوری میکارند که 8 متر از هم دیگر فاصله داشتنه باشند .

آبیاری نخل خرما بعد از کاشت

و بعد از 20 روز مجددا آبیاری میکنند .

و بعد از آن هر 10 روز یا هر هفته به آن ها آب میدهند.

آفات نخل خرما

برای از بین بردن آفت ها و عقرب ها  روی تنه درخت نخل عمل تکریب را انجام میدهند .

حتی گاهی موش ها هم در تنه درختانی پیدا میشود که به قلب تنه درخت آسیب میرساند.

اما چنانچه درخت نخل با عمل تکریب تمیز گردد سالم و زیبا میماند

عمل تکریب  حتی باعث قدرتمند شدن درخت نخل نیز میگردد.

طارونه ها

معمولا درمورد طارونه ها دو نمونه یافت میشود یکی غنامی است و دیگری غیبانی.

غیبانی که معمولا از گیاه خودرو به دست می آید

مورد استقبال کشاورزان جهت گرد افشانی نمیباشد.

اما غنامی که برای گرد افشانی مناسب است باید

حدود 5خوشه نر را در دل خوشه ماده قرار داد تا عمل گردافشانی انجام پذیرد.

در عوض گرد افشانی با غنامی باعث میشود که محصولی شییرین داشته باشیم.

لازم به ذکر است از نظر مرغوبیت خرما حلاوی

و خضراوی  به پای بریم و استعمران و برحی و کنطار نمیرسد.

خرید و فروش و خرما تازه

قیمت انواع خرما ها متفاوت است،مثلا قیمت محصول

استعمران 140 هزار تومان و قیمت محصول یک نخل برحی 500 هزار تومان است

چون خرمای آن با ارزش و مورد استفاده همه است.

خرمای استعمران

خرمای استعمران خشک است.

این خرما که خشک شده است را از روی نخل می برند

و به راحتی به زمین رها میکنند و مستقیم از آنجا در داخل صندوق هایی

ریخته شده و جهت بسته بندی به کارخانه ارسال میگردد.

خرما در کارخانه و خرما تازه

در کارخانه از هر صندوق مقداری به عنوان ضایعات کسر میگردد.

در کارخانه ابتدا خرما های بی کیفیت را جدا میکنند و

بعد از غربال کردن خرما های سالم را در صندوق ها قرار میدهند،

در غربال کردن خرما های ریز و درشت

از هم جدا میشوند که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

خرما های ضایعاتی برای مصرف دام کنار گذاشته میشوند.

فروش خرما و خرما تازه

خرما های مرغوب تر فروش و یا صادر میگردند.

امروزه در اطراف شهر هایی مانند آبادان خرمشهر

و شادگان افرادی مشغول فروش خرما و فرآورده های آن میباشند.

خیلی ها فقط از طریق فروش خرما تامین رزق و روزی میکنند .

برخی از فروشندگان خرما را داخل ظروف و یا سطل زیبایی قرار داده

و آن را در معرض نور خورشید قرار میدهند

تا شیره خرما در آید و توریست ها از خیلی از آنان خرید میکنند.

معرفی نخل خرما

خرما گیاهی گرمسیری و خوراکی دارای

هسته ای سفت و پوستی نازک و طعمی شیرین می باشد .

که به شکل خوشه از شاخه ها آویزان میشود

و برگ های بزرگی دارد و ارتفاع درختش از 10 تا 20 متر و یا بیشتر میشود.

کشور های تولید کننده خرما

خرما در کشور های ایران ، عراق ، عربستان ، پاکستان

و سایر کشور های عربی و در نیم کره شمالی

و همچنین آمریکا و شمال آفریقا و نیز در نیم کره جنوبی یافت می شود.

فرآورده های خرما

از خرما میتوان شیره خرما تهیه کرد و نیز از هسته آن نان نیز تهیه میشود

و یا دانه خرما را خیس نموده و به عنوان غذای شتر استفاده میکنند.

میانگین مصرف

میانگین مصرف خرما در کشور ما هفت کیلوگرم است،

در جنوب ایران خرمای زیادی نسبت به بقیه نواحی ایران مصرف میشود.

کشور ما در  سال، کمی بیش از یک میلیون تن خرما تولید میکند

و در ایام ماه مبارک رمضان مصرف خرما در ایران بیشترمی شود.

مرکز تولید خرما در ایران

مرکز تولید خرما در ایران استان کرمان است با تولید نزدیک به دویست هزار تن در سال.

مرغوب ترین خرما

اما لازم به یادآوری هست یکی از انواع

مرغوب ترین خرمای تجاری ایران خرمای پیارم می باشد.

خرمای پیارم خرمایی تجاری و درجه یک است.

خرمایی مشتری پسند و حتی صادراتی.

بازار های جهانی خرمای پیارم را با آغوش باز میپذیرند.

لازم به توضیح است قیمت خرمای پیارم از سایر خرما ها بالاتر است .

مرکز کشت خرمای پیارم

مرکز کشت خرمای پیارم شهرستان حاجی آباد در هرمزگان است.

ویژگی های خرما پیارم

از ویژگی های این خرما به پوست نازک آن میتوان اشاره کرد .

رنگ آن قهوه ای تیره ، زیبایی خاصی به این خرمای مرغوب میبخشد.

قسمت گوشت و پوست در این نوع

خرما کاملا به هم چسبیده است و سرشار از فروکتوز است.

شرایط نگهداری خرما تازه

شرایط نگهداری خرمای مختلف متفاوت است،خرما های خشک

را میتوان تا یک سال در یخچال نگهداری کرد اما خرما های تر

را نهایتا تا 8 ماه میتوان در داخل یخچال نگه داری نمود.

خرما باید در شرایطی نگهداری شود که رطوبت نتواند در آن نفوذ کند

اما بهترین روش جهت نگهداری خرما فریز کردن خرما در درون کیسه فریزر

درحالی که هوای آن خالی شده است و در یخچال نگهداری میشود.

 

خرمای نارس

خرمای نارس که به آن خارک یا خرک میگویند دارای مزه ی شیرینی کمی است .

و برخی به آن علاقه دارند،خرمای تازه

و نرم به دلیل داشتن رطوبت زیاد و قند زودتر فاسد میشود.

فاسد شدن خرما

در اثر فاسد شدن رنگ آن و مزه ی آن عوض میشود.

دمای 3 تا 8 درجه برای نگهداری از آن مناسب است.

در صورت شکرک زدن خرما بهتر است آن را گرم کرده مصرف کنید.

خرما های خشک و نیمه خشک قابلیت ماندگاری بالایی دارند

بهتر است دور از آفتاب و حرارت در دمای آشپزخانه نگهداری شود .

فساد خرما در اثر وجود کپک و باکتری و مخمرها و آفتهای انباری هست

خرمای فاسد بوی ترشیدگی دارد یا علایم کرم زدگی دارد.

شرایط داشت و برداشت خرمای تازه و قیمت خرما تازه

باید در نظر داشت مراحل شرایط داشت و برداشت خرما خیلی مهم هست .

برای مثال برخی از نخل داران با پوشاندن خوشه های

خرما با کیسه گونی و یا سبدهای بافته شده از برگ خرما

از آلودگی خوشه ها و آفتاب سوختگی آنان جلوگیری می کنند.

و هم ازخسارت پرندگان و خسارت بادو طوفان

جلوگیری و موجب افزایش خواص کمی و کیفی محصول خرما می گردند.

زمان مناسب نصب پوشش روی خوشه خرما هنگام تبدیل میوه خرما به خارک است.

البته هرس نخل خرما و آبیار آن و کود دهی آن و گرد افشانی نیز خیلی مهم است.

 

.

جهت دیدن ادامه مقاله کلیک کنید

.

اکتبر 31, 2020