خرید مغز پسته مناسب

خرید مغز پسته مناسب

خرید مغز پسته مناسب و مشاهده قیمت در اینجا کلیک کنید

در صنعت قنادی و شیرینی پزی

و استفاده از آن امری عادی و روزمره می باشد

خلال پسته باعث ایجاد طعم عالی و افزایش ارزش

غذایی انواع دسر ها و شیرینی ها می شود .

بستنی یکی از خوراکی هایی است که به دلیل استفاده

از شیر در تهیه ی آن دارای ارزش بالای تغذیه ای می باشد

و بسیار مورد توجه افراد جامعه از جمله کودکان و نوجوانان

و حتی افراد کهنسال می گیرد .

مغز پسته مناسب سبز قنادی قزوین

جهت خرید مغز پسته ی مناسب قزوین که در میان استان های کشور در زمینه

تولید خلال سبز پسته حرف اول را در کشور میزند .

خاصیت خلال پذیری مغز پسته ی قزوین و رنگ سبز

آن بعد از پسته ی کالک بهترین نوع مغز پسته برای

تولیدات خلال و پودر سبز پسته می باشد . قیمت مغز

پسته ی قزوین مقرون به صرفه و ارزان تر از مغز پسته

های لوکس و درشت ی است که بیشتر برای تهیه ی

آجیل از آنها استفاده می شود . انواع خلال مغز های

پسته که در کشور وجود دارد مانند خلال مغز پسته

ی کال کرمان ، خلال مغز پسته ی قزوین ، خلال مغز

پسته ی بوئین زهرا ، خلال مغز پسته ی معمولی

شهرهای مختلف استان کرمان و مغز پسته ی

معمولی سایر شهرهای کشور این مغز پسته ها به

ترتیب کیفیت قرار دارند وهمان گونه که می بینید

مغز پسته ی قزوین بعد از پسته ی

کال کرمان دارای بهترین کیفیت خلال پسته می باشد .

مرکز مهم فروش مغز پسته ی سبز قزوین در شهر تهران

قرار دارد زیرا از تمامی شهر های کشور برای تهیه ی

مغز پسته ی سبز قنادی قزوین تقاضا وجود دارد و همه

به مراکز تهران مراجعه مینمایند برای آگاهی از قیمت

مغز پسته ی سبز قنادی قزوین نیز میتوان به مراکز

بزرگ فروش خلال پسته ی تهران مراجعه نمود.

مزایای مغز پسته قزوین مناسب قنادی

از مزایای مغز پسته ی قزوین مناسب قنادی ها به موارد زیر اشاره میکنیم :

رنگ سبز عالی و زیبا برای صنایع شیرینی پزی ها و

تزئین انواع کیک و شیرینی

خاصیت بالای ورقه شدن و خلال شدن مغز پسته ی قزوین

خرد شدن کمتر پسته ی قزوین نسبت به ارقام

مختلف پسته های ایرانی

زود رس بودن پسته ی قزوین و کشت درختان پسته در

باغستان ها با فاصله ی بیشتر مانع از نفوذ پسیل ها به درختان

پسته ی قزوین میشود و این پسته ها فاقد زهرابه ی

آفلاتوکسین می باشند .

ریز بودن پسته ی قزوین نسبت به ارقام پسته های کرمانی

نیز باعث ارزانتر بودن پسته و مغز پسته ی قزوین می باشد.

با توجه به ویژه گی های پسته ی قزوین برای قنادی این

پسته بسیار مناسب می باشد .

باقلوای قزوین

هنگام خرید جهت تهیه باقلوای قزوین

که از محبوب ترین انواع شیرینی ها می باشد

و به صورت سه رنگ و پرچمی تهیه می شود سه

رنگ متفاوت باقلوای قزوین به دلیل استفاده از مغز پسته

سبز قزوین برای رنگ سبز و مغز بادام قزوین با

زعفران برای رنگ زرد و مغز بادام به همراه پودر قند

برای رنگ سفید می باشد.

مواد لازم مناسب خمیر باقلوای قزوین

آب گرم 2 قاشق غذا خوری

آرد یک پیمانه

گلاب یک قاشق غذا خوری

روغن جامد یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم مناسب باقلوای قزوین

پودر های بادام و قند 5 پیمانه

و پودر پسته 3 پیمانه

پودر هل 1 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده 3قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شربت باقلوای قزوین

آب 1 پیمانه

شکر 1 پیمانه

گلاب 2 قاشق غذا خوری

گلاب و آب و روغن را با هم مخلوط میکنیم و آرد را کم کم

به مخلوط  اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی

به دست می آوریم خمیر را داخل یک کیسه فریزر در جای

خنک به مدت 2 ساعت قرار می دهیم . بعد از آن با وردنه

خمیر را نازک باز میکنیم و به دو قسما تقسیم می نماییم

یک قسمت از خمیر را در داخل غالب فر قرار می دهیم و

مواد داخل مغز باقلوا را به ترتیب ابتدا مغز بادام زعفرانی

سپس مغز پسته ی پودر قندی و در نهایت مغز بادام پودر

قندی را بر روی خمیر می ریزیم باید توجه کرد

که در هر مرحله اضافه کردن مغز ها آنها را کوبید

و فشرده نمود .

تا هنگام برش خرد نشوند.

در مرحله ی اخر قسمت دوم ورقه ی خمیر

را روی مواد میکشیم و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم

ساعت قرار میدهیم .شربت باقلوا را بر روی حرارت قرار می دهیم

تا قوام بیاید و بعد از سرد شدن شربت آن را بر روی باقلوا ها

می ریزیم میتوان باقلوا ها را به شکل لوزی برش دهیم .

مغز پسته مناسب بستنی

برای اینکه قیمت بستنی زیاد نشود

و برای تمام اقشار جامعه قابل دسترسی باشد

در بستنی فروشی ها از مغز پسته مناسب ارزان تر و با قیمت پایین استقبال می شود

اگر از مغز پسته در داخل بستنی ها و دسر ها استفاده شود

معمولا از مغز پسته معمولی و یا لپه ای یا خرد استفاده می کنند.

ولی برای تزئین بستنی از مغز و خلال پسته ی سبز استفاده میگردد .

جعبه مخصوص مناسب مغز پسته

جعبه خلال مغز پسته بستگی به اینکه برای مصرف داخل کشور باشد

و یا برای صادرات به کشور های دیگر مورد استفاده قرار گیرد متفاوت می باشد .

اگر بخواهیم خلال را برای صادرات در جعبه مناسب ارسال کنیم

باید به گونه ای باشد که هم از نظر نفوذ هوا و امکان فساد

جلوگیری شود یعنی درصد اکسیژن جعبه ها پایین و دی اکسید کربن

آنها بالاتر باشد تا امکان رشد و نمو آفات

و حشرات در آنها وجود نداشته باشد ،و هم دارای رنگ بندی

و طراحی هایی زیبا و مشتری پسند باشد تا هم

ماندگاری خلال مغز پسته تضمین شود و هم جلب مشتری نماید .

همچنین استفاده از نام برندی که اقدام به تولید

و جعبه خلال مغز پسته کرده است باعث می شود

تا مشتریان با تکیه بر سابقه و کیفیت آن برند با خیال راحت تری

اقدام به خرید خلال پسته ها نمایند . جعبه خلال

برای کشور مقصد باید با قوانین و تعرفه های بهداشتی

آن کشور مطابقت داشته باشد

برای صادرات فله ای خلال پسته جعبه های 10 کیلویی به صورت وکیوم تهیه می کنند

تا در معرض هوا خشک نشوند و طعم و عطر خود را حفظ نمایند .

البته که فروش خلال پسته در جعبه های کوچک

و شیک نیز رونق فراوانی در آن سوی مرز ها دارد .

جعبه مناسب خلال پسته

در داخل کشور یکی از بزرگترین مصرف کنندگان خلال

مغز پسته شیرینی پزی ها ، شرکت های تولید کیک

و کلوچه و قنادی ها هستند و آنها برای اینکه قیمت

خلال مورد استفاده ارزان تر باشد خلال را به صورت فله خریداری میکنند.

برای این موارد پسته ها را در داخل جعبه های مقوایی می گذارند

ولی برای نگه داری مدت زمان بیشتر خلال پسته

و مصرف در منازل خلال ها را در  جعبه ای

بهداشتی و در سایز های کوچک 300 گرمی و نیم کیلویی می گذارند .

تزئین مواد غذایی

اگر قرار باشد از خلال پسته برای تزئین مواد غذایی

چه در سطح صنعتی و بزرگ و چه در سطح غذاهای خانگی استفاده کنیم

باید از خلال پسته ی سبز و با کیفیت استفاده نماییم .

برای تزئین انواع بستنی ها و دسر ها

و غذا ها از خلال استفاده می شود

که با داشتن رنگ سبز و خرد نبودن خلال ها جلوه ی زیبایی

به مواد غذایی بدهد در این گونه موارد برای اینکه

قیمت خلال پسته کمی ارزانتر هم باشد از مغز پسته ی قزوین استفاده میکنند .

در منازل و هتل ها و رستوران ها نیز برای غذاهای گرم

و سنتی مانند زرشک پلو ، شیرین پلو، خلال پلو ، مرصع پلو

هم از خلال پسته سبز استفاده می شود

زیرا هدف از تزئین غذا، جلوه ی زیبا به غذا می باشد

و برای این باید از خرید مغز پسته بی کیفیت جدا خودداری کرد

در تهیه ی بسیاری از دسر ها و شیرینی ها از مغز پسته استفاده میشود

ولی ممکن است مغز ها را خرد و یا آسیاب نمایند

ولی برای تزئین غذا با خلال پسته استفاده از خلال های درجه ی

یک مرسوم تر می باشد . برای تزئین برخی دسر ها

و شیرینی ها نیز از پودر این محصول استفاده می شود

در این حالت اندازه ی پسته ها مهم نیست

زیرا به صورت پودر در می آیند ولی کیفیت و رنگ سبز پسته بسیار مهم می باشد .

بهترین انواع خلال و پودر این محصول که رنگ سبز زیبایی

داشته باشد خلال پسته قزوین می باشد

انواع خرید مغز پسته قنادی در ایران

انواع ارقام مختلفی از پسته هایی که در ایران وجود

دارد برای تهیه ی مغز پسته استفاده می شود ولی

بیشترین تولید مغز پسته ی سبز از پسته ی قزوین

بیشترین استفاده میشود .

معرفی انواع و مغز پسته مناسب قنادی

لازم است مغز پسته مناسب و انواع آن را شناخت

انواع مغز پسته عبارتند از

نوع اول مغز پسته ی معمولی  : این مغز پسته ها از انواع

پسته های فندقی ، بادامی ،احمد آقایی و کله قوچی

تولید میگردد . مغز پسته هایی که با دست مغز

میشوند سالم تر هستند و بیشتر برای صادرات استفاده

می شوند و مغز پسته های که با دستگاه پسته شکن

تولید می شوند و خرد پسته ها برای قنادی ها و شیرینی

پزی ها استفاده می شوند . در بین انواع پسته های ایرانی

از مغز پسته ی قزوین به دلیل داشتن رنگ سبز پودر پسته

و خلال پسته ی مخصوص برای تزئینات انواع شیرینی

جات استفاده میگردد

نوع دوم مغز پسته ی کالک این مغز پسته ها را به صورت کال

و نرسیده و سبز برداشت می نمایند و دارای قیمت بالاتری

نسبت به سایر ارقام پسته ها می باشد . به دلیل کیفیت

بالا و گران بودن مغز پسته ی کال بیشتر برای صادرات

مورد استفاده قرار میگیرد .

نوع سوم مغز پسته کوهی وحشی این پسته ها ارگانیک و با

کیفیت بسیار بالا برای شیرینی پزی ها استفاده می شود .

پسته ی کوهی را هم می توان به صورت کال و سبز هم برداشت

کرد

نوع چهارم پسته ی فیض آبادی نوع دیگری از پسته می باشد

که با وجود رنگ تیره ای که دارد مغز آن سبز رنگ است

و در بازار به پسته ی شکم سبز معروف است . از پسته ی

فیض آبادی برای تولید مغز پسته ی دندانه و پودر پسته قنادی استفاده می شود .

 

 

 

ژانویه 10, 2022
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.