پسته

پسته تازه قزوین

اگر شما خریدار پسته هستید در اینجا کلیک کنید

قیمت پسته تازه قزوین نسبت به انواع خشک و یا فر آوری شده ی آن کمتر است

این تفاوت به دلیل هزینه های نگه داری و مواد افزودنی است .

محصول تازه و خام به دو صورت با پوست و بدونه پوست خرید و فروش می شود .

دلیل بالا تر رفتن قیمت این محصول در قزوین وجود دلالان و واسطه های سود جو می باشد

اگر این محصول تازه بدون واسطه و مستقیم از باغدار خریداری شود قیمت آن

کاهش میابد و در نهایت قیمت تمام شده ی این محصولات فرآوری شده نیز کم می شود .

خرید پسته قزوین

از جمله محصوات کشاورزی که در اکثر نقاط ایران تولید و خرید و فروش می شود پسته است

استان قزوین نیز به عنوان یکی از مناطق تولید این محصول در کشور شناخته شده است .

تولید انواع ارقام مختلف این محصول در قزوین اعم از این که محصول بومی استان

باشد و یا غیر بومی باعث شده تا اقتصاد استان تا حد زیادی به تولید این محصول وابسته باشد .

با توجه به تولید ارقام مختلف این محصول در استان قزوین قیمت های متفاوتی نیز برای انواع آن وجود دارد

برای اطلاع از قیمت انواع این محصول باید به سایت های معتبر مراجعه

و از قیمت روز آن آگاه شوید خرید این محصول به ویژه در داخل استان بسیار به صرفه می باشد

زیرا این این محصولات ارقام بومی هستند و در شهر های دیگر تولید نمی شوند

فروش پسته قزوین

میزان فروش پسته ی قزوین با توجه به بازه های مختلف زمانی متفاوت است

بیشترین میزان فروش این محصول قزوین در بازه ی زمانی برداشت

این محصول و همچنین در شب عید است .

در زمان برداشت این محصول در بازار به وفور یافت می شود

و این امر باعث ارزان تر شدن قیمت این محصول می شود ولی در شب عید قیمت

با توجه به میزان بالای تقاضا بیشتر می شود . از دیگر عوامل موثر

بر قیمت این محصول رقم آن ، کیفیت این محصول ، میزان آفت زدگی

این محصول و تازه بودن این محصول می باشد .

قیمت در قزوین

از مهمترین دلیل محبوبیت پسته ی قزوین رنگ سبز مغز آن و همچنین کیفیت بالای آن است

رنگ مغز این محصول یکی از عوامل موثر در قیمت گذاری آن است وهمین دو دلیل باعث

بالا تر بودن رفتن قیمت این محصول قزوین می شود سایر عواملی که بر روی قیمت این محصول تاثیر دارد

انس این محصول ، حجم تولید این محصول ، میزان خرید و فروش این محصول

هزینه های تولید و در نهایت قیمت دلار می باشد .

خندان بودن این محصول نیز باعث بالاتر رفتن قیمت این محصول می شود

ولی باید توجه کرد تا پسته ی خندان و آبخند را از یکدیگر تشخیص داد.

پسته خندان

اگر این محصول به طور طبیعی خندان باشند یعنی دارای کیفیت بالاتری هستند

و مغز سنگین تری نیز دارند در این صورت قیمت خندان این محصول بیشتر از دهان بست می باشد

همین موضوع باعث می شود که برخی از افراد سود جو پسته هایی را که دهان بست هستند

را با روش های مکانیکی آبخند کنند تا با قیمت بالاتری به فروش برسانند .

ارقام مختلف این محصول مانند اکبری ، فندقی ،کله قوچی ، احمد آقایی و قزوین

همه دارای دو قیمت مختلف دهان بست و خندان هستند در خرید همه ی ارقام پسته

باید توجه کنیم تا محصولات خندان طبیعی را از محصولات آبخند تشخیص دهیم .

خرید و فروش

این محصولات خندان بیشتر مصرف آجیلی دارند برای صادرات این محصول نیز بیشتر از پسته های

خندان استفاده می شود ولی محصولات دهان بست بیشتر برای تهیه ی مغز پسته

و پودر استفاده میگردد . هرچه میزان دهان بست این

محصول درون و همراه محصول خندان بیشتر باشد

باعث کاهش قیمت آن می شود برای صادرات این محصول به برخی کشور هایی

که تناژ این محصول برایشان مهمتر است از این روش استفاده می کنند

تا قیمت تام شده کاهش یابد و تناژ این محصول بالاتر باشد.

ویژگی مرغوب بودن

ازجمله ویژگی ها ی این محصول مرغوب می توان به نکات زیر اشاره کرد :

تازه گی این محصول : این ویژگی را می توان مهمترین دلیل مرغوبیت پسته در نظر گرفت

هر چند این محصول درجه یک و مرغوب باشد ولی کهنه باشد هیچ

مطلوبیت و محبوبیتی ندارد محصول کهنه طعمی تلخ و ظاهری خشک و سفت دارد .

ظاهر مناسب : پوست این محصول باید روشن و بدون لک باشد شکل سالم

و بدون شکستگی ، دانه های تقریبا یکدست ، مغز سالم و عاری

بودن از کرم و حشرات همگی نشان دهنده ی ظاهر سالم و مناسب می باشد.

خندان بودن طبیعی : این محصول تازه و مرغوبی که بیشتر خریداری می شود

باید به طور طبیعی و در اثر رسیدن خندان باشد . این محصولات که به طور طبیعی خندان شده اند

دارای مغز بزرگتری هستند و مغز درون پوسته صدا نمی دهد

زیرا تمام فضای پوست را اشغال کرده است .

در این مورد باید حتما توجه نمود که این محصول با روش های مکانیکی آبخند نشده باشد .

رنگ طبیعی این محصول : این محصول مرغوب باید دارای رنگ طبیعی باشد اگر یک مشت

این محصول را درون یک دستمال مرطوب قرار دادیم و هیچ اثری

از رنگ بر روی دستمال باقی نماندپس دارای رنگ طبیعی هست .

برداشت

برداشت این محصول تازه ی قزوین در باغات مکانیزه و نیمه مکانیزه توسط کارگران

و با دست انجام میگیرد .در این باغات مانند باغ های گردو با چوب بزرگی پسته ها

را ریخته و سپس آنها را جمع آوری می کنندو پس از آن

با پوست گیری و شست و شو این این محصول را خشک می کنند

ولی در بعضی از باغ های سنتی این محصول تازه را بدون پوست گیری

و با پوست نرم خشک می کنند این کار باعث افزایش عمر

انبار داری و حفظ رطوبت و کیفیت مغز این محصول می شود .

مواد مغذی موجود

این محصول قزوین نیز ماند سایر ارقام خود دارای مواد مغذی و معدنی فراوانی است

وجود اسید های آمینه ی ضروری بدن ،دانسیته ی بالا ، چربی مناسب

داشتن کلسترول خوب ، سرشار بودن از آهن و سایر مواد معدنی

و جود داشتن انواع ویتامین ها این محصول قزوین را در زمره ی پسته های درجه ی یک کشور قرار داده است .

این محصول تازه ی قزوین به دلیل زود رس بودن فاقد زهرابه ی

آفلاتوکسین می باشد و این ویژگی می تواند از عوامل صادرات این این محصول باشد.

خواص

پسته را هم می توان به صورت خام و تازه و هم به صورت فرآوری شده مصرف نمود

ولی خواصی که در این محصول تازه و خام وجود دارد برای بدن بسیار مفید است

و هیچ گونه مواد افزودنی مانند نمک در آن وجود ندارد تا از خواص این محصول بکاهد.

این محصول تازه برای درمان و پیشگیری بیماری های

قلبی عروقی ، کلیوی ، بیماری های تنفسی ، بیماری های معده و بیماری های ناشی از کم خونی بسیار مفید است .

ژانویه 11, 2022
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.