کشمش

کشمش عمده

کشمش

عمده کشمش

عمده ای

عمده فروش

عمده فروشی کشمش

اگر شما تامین کننده این محصولات هستید ما خریداریم

جهت پیشنهاد قیمت همکاری و فروش محصولات خود به ما کلیک کنید

 

به انگوری که خشک شده باشد می گویند.

این محصول به دو روش صنعتی و سنتی به دست می آید

1-روش صنعتی: در روش صنعتی از تیز آب یا گوگرد برای فرآیند تبدیل دانه های انگور

به این محصول استفاده می گردد.

2-روش سنتی: در روش صنعتی دانه انگور ها را در سینی های بزرگی قرار می دهند

و آن ها را در معرض خورشید قرار می دهند یا آن ها را در زیر زمین ها

و یا اتاق های تاریک آویزان یا پهن می کنند تا خشک شده تا تبدیل به این محصول شود.

بهترین انگور برای تولید این محصول

می شود از هر نوع انگور برای درست کردن این محصول می شود استفاده نمود

اما معمولا از انگور های بی دانه  بیشتر برای تولید این محصول استفاده می شود.

معروف ترین های این محصول

در کشور ایران یکی از معروف ترین  محصولات، کشمش سبز می باشد که آن را با نخودچی مصرف می کنند

که معروف به نخودچی کشمش می باشد.

یکی نوع دیگر این محصول، کشمش پلویی است که از آن در عدس پلو و انواع غذا های دیگر استفاده می گردد.

اما شناخته شده ترین کشمش در دنیا، کشمش مویز است، مویز یک کشمش بی دانه

و پر گوشت است که از انگور شاهانی به دست می آید که یکی از تنقلات دوست داشتنی ما ایرانی ها است.

شرایط نگه داری این محصول

این محصول را باید در ظرفی در بسته در جایی خنک یا یخچال نگه داری نمود

رطوبت در هوای سرد به علت منقبض شدن این محصول نمی تواند جذب آن گردد

در طرفی هوای خنک باعث می شود که  این محصول آب خود را از دست ندهد

علاوه بر آن بسیاری از موجودات ریز مانند کپک ها و می کروب ها نمی توانند

در هوای سرد به زندگی عادی خود ادامه دهند بنابراین بهترین مکان

برای نگه داری این محصول محلی که خنک و کم رطوبت باشد می باشد.

خواص این محصول

دارای ویتامین D

دارای خاصیت آنتی اکسیدان

دارای فیبر

وقتی این محصول را به گوشت اضافه کنید مقدار چربی آن را کم می کند

جلوگیری از بیماری های سرطانی به دلیل فیبر آن

با این که این محصول شیرین است اما از اثر مخربی بر دندان نمی گذارد و حتی از از فساد دندان هم جلوگیری می کند

برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی آن ها مصرف این محصول بسیار مفید است.

.

.

مقاله ای دیگر در مورد کشمش

 

ژانویه 14, 2021